Facelift massage

Wat is Facelift massage?

Zoals een bloem zijn kleur en elasticiteit verliest en verwerkt, zo gebeurt dat ook met onze huid als we ouder worden. Onze huid wordt slapper en valer, we krijgen rimpels en ons gezicht wordt vaak wat pafferig en gaat hangen. Om dit proces te vertragen en de kwaliteit van de huid zichtbaar te verbeteren, kunnen we een Shiatsu faceliftmassage toepassen. We pakken eigenlijk de oorzaken van de veroudering aan waardoor we als het ware de tijd een stukje terugdraaien. Dit heeft uiteraard ook positieve gevolgen voor de gezondheid.

De faceliftmassage kan op verschillende manieren worden toegepast. Om te beginnen kan deze massage een perfecte preventieve werking hebben op het ontstaan van rimpels bij een jonge huid. Dit betekent dat we deze massage niet alleen kunnen aanbieden bij een vroegtijdige verouderde huid of rijpere huid, maar juist bij een jonge huid om te voorkomen dat de veroudering te snel gaat.

Bij een rijpere huid kunnen we geen rimpels laten verdwijnen middels deze massage, maar we kunnen ze wel vervagen en zachter maken. De al aanwezige rimpels en verslapping van de huid kunnen we zodanig beïnvloeden dat we voelbaar en zichtbaar resultaten kunnen ondervinden, mits het in kuurverband wordt toegepast. De huid zal beter doorbloed raken en strakker worden waardoor de diepte van de rimpelvorming afgezwakt wordt.

Pre-operatieve massagedoelen zijn:

– Huidconditie versterken
– Huidfuncties normaliseren
– Algehele weerstand verhogen
– Circulatiesystemen activeren van bloed, energie, lymfe en vocht
– Mimische spieren tonifiëren
– Het stimuleren van de aanvoerfuncties van voedingsstoffen en de afvoerfuncties
van gif -en afvalstoffen binnen deze circulatiesystemen
– Ontspanning creëren, in de ruimste zin van het woord

Facelift massage

€ 30,00
Reiniging, peeling en een massage met etherische oliën,
Bij kuur van 7 tot 10 behandelingen10% korting
Los bij te boeken bij een behandeling€ 15,00